NIEUWBOUW ARCHITECT

U bent op zoek naar een architect voor de bouw van uw nieuwe woning. Uiteraard wilt u een nieuwbouw architect die naar u luistert en uw dromen tot in detail kan omzetten naar een prachtig ontwerp. Veel mensen nemen daarnaast een bouwkundige in de arm die de hele begeleiding van het nieuwbouwproject op zich neemt. Bij CNCPT A hebben we de juiste specialisten in huis die dit waarmaken en u compleet ontzorgen bij uw nieuwbouwtraject. Bent u benieuwd wat wij als nieuwbouw architect voor u kunnen betekenen en hoe we dit vertalen naar de praktijk?

 

Wat komt er allemaal kijken bij een nieuwbouwproject?

Als u van start gaat met het bouwen van een nieuwe woning zult u ontdekken dat er heel veel op u afkomt. Maar voordat het zover is, zijn er tal van zaken die geregeld moeten worden. De allereerste stap is het ontwerp die gemaakt zal worden door onze nieuwbouw architect. In samenspraak met u zetten we uw droomhuis op papier. Daarna volgt de nodige regelgeving die we u graag uit handen nemen. De gemeente toetst in deze fase onder andere of het hele concept past in hun bestemmingsplan. Vervolgens buigen we ons over de vergunningsstukken. Een belangrijk stadium, aangezien u zonder de juiste vergunningen niet van start kunt gaan met uw nieuwbouwproject. Heeft u de benodigde licenties, dan is het tijd om een aannemer te vinden. Hoe dat in zijn werk gaat, leest u hieronder.

 

De aannemer en de bouw

Ook de procedure van het vinden van de aangewezen aannemer nemen we met plezier van u over. We werken daarbij met een selectieprocedure om uiteindelijk samen de meest geschikte aannemer voor uw bouwplan te kiezen. Zijn de werktekeningen op orde, dan kan het echte werk beginnen. Eenmaal op de bouwplaats volgen we alles op de voet en fungeren we als verbinding tussen u en de aannemer. De architect ziet er op toe dat het ontwerp op de juiste wijze wordt vormgegeven. U zult ervaren dat het hele bouwproces soepel en snel verloopt, waarbij we u alles uit handen nemen. Onze missie als nieuwbouw architect is om uw gedurende het hele bouwtraject de best mogelijke ondersteuning te bieden.

 

Nieuwbouw architect CNCPT A: wat vinden wij belangrijk?

De nieuwbouw architecten van CNCPT A verdiepen zich in de architectuur en het vinden van technische oplossingen. We ontwerpen en verwezenlijken gebouwen met een geheel eigen karakter waar we met veel plezier onze creativiteit en bouwkundige kennis op loslaten. En of het nu gaat om een privéproject of een commercieel traject, onze nieuwbouw architecten draaien er hun hand niet voor om. Daarbij vinden we drie zaken heel belangrijk. Om te beginnen staan uw wensen en behoeften altijd centraal. Het in kaart brengen van uw visie en eisen is dan ook altijd de allereerste stap in het proces. Verder letten we goed op de stedenbouwkundige gesteldheid van de locatie. Tot slot is het onze ambitie om steeds te handelen met respect naar de natuur en is het realiseren van duurzame concepten een ambitie waar we dagelijks mee bezig zijn.

 

Welke projecten hebben we als nieuwbouw architect op onze naam staan?

Bij CNCPT A gaan we geen uitdaging uit de weg en denken we graag buiten de kaders om uw dromen te realiseren. Onze ruime ervaring als nieuwbouw architect komt hierbij goed van pas. We zorgen bovendien voor een op maat gemaakte indeling, waarbij we u meenemen in elke fase van het bouwplan. Met behulp van 3D-visualisaties geven we u een kijkje in de keuken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. In ons portfolio vindt u vele indrukwekkende projecten waarmee we u een heldere impressie willen geven van de grote diversiteit aan stijlen die we kunnen verwezenlijken. En hierbij kunt u denken aan nieuwbouwwoningen, maar ook aan in het oog springende onderwijsgebouwen in kubusvorm met kleuren die volledig zijn afgestemd op de stijl en het imago van de opdrachtgever. Verder hebben we een duurzaam tiny house chalet ontworpen dat niet alleen is uitgerust met een slaapzolder, maar ook met multifunctionele interieurelementen om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Denk bijvoorbeeld aan een slim weggewerkte opslagruimte bij het bed of onder de trap.

 

Neem contact op

Als nieuwbouw architect zijn we gespecialiseerd in het complete proces van ontwerp tot aan het gehele bouwtraject. Bovendien werken we regelmatig samen met ontwikkelaars en vastgoedeigenaren en hebben we ruime ervaring met interieur- en stedenbouwconcepten. Wilt u kennis met ons maken om samen de mogelijkheden voor uw nieuwbouwplannen te bekijken? Plan zeker een afspraak in voor een kennismakingsgesprek via ons telefoonnummer 06 115 196 40 of 06 462 913 41 en we vertellen u graag meer over wat wij als nieuwbouw architect voor u kunnen realiseren. Zo komt u weer een stukje dichter bij uw droompand.

Onze nieuwbouw projecten.

nl_NL