Projecten

projecten door cncpt a architecten

Ontdek de veelzijdigheid van CNCPT A Architecten, waar uw bouwdromen tot leven komen. Ons team van deskundige architecten excelleert in het ontwerpen en realiseren van uitzonderlijke bouwprojecten, variërend van stijlvolle nieuwbouwvilla’s tot uitdagende verbouwingen en doordachte uitbreidingen. Wij plaatsen uw wensen en behoeften centraal, combineren esthetische perfectie met praktische functionaliteit, en garanderen een naadloze begeleiding gedurende het gehele bouwproces.

 

Of het nu gaat om het creëren van een droomwoning vanaf de grond, het transformeren van bestaande structuren, het toevoegen van waardevolle ruimte door uit- of opbouw, of het uitwerken van een zelfbouwproject op uw eigen kavel, CNCPT A is uw vertrouwde partner. Laat u inspireren door onze diversiteit aan projecten.

 

Wilt u de eerste stap zetten in de realisatie van uw droomproject? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bij CNCPT A Architecten verzekeren we u van een zorgeloze ervaring van ontwerp tot uitvoering, met uw visie als onze leidraad.

 

Zelfbouw

Heeft u een kavel gekocht? De architecten van CNCPT A helpen u graag bij het ontwerpen van uw nieuwe zelfbouwwoning. We gaan met u in gesprek om erachter te komen wat uw wensen zijn en gaan vervolgens aan het slag met het ontwerpen van de zelfbouwwoning. Bekijk hieronder eens onze eerdere projecten.

verbouw

CNCPT A heeft vakkundige architecten verbouwing in huis die zowel een ontwerp als een bouwtekening op maat voor u maken. Daarnaast ontzorgen zij u gedurende het hele bouwproces. Wilt u meer weten over hoe wij u de juiste ondersteuning kunnen bieden? We leggen het hieronder graag aan u uit!

nieuwbouw

Altijd al gedroomd om uw droom woning te laten ontwerpen? De architecten van CNCPT A helpen u graag verder om uw droom te verwezenlijken. Het analyseren van uw wensen en u als gebruiker is waar voor ons de uitdaging ligt om een unieke nieuwbouw woning te ontwerpen. Hieronder vindt u een greep uit onze ontworpen nieuwbouw woningen en zelfbouwkavel woningen.

uitbouw

Wanneer mensen meer ruimte willen om te wonen of te werken, denken ze vaak aan verhuizen. Dit is echter niet altijd nodig, omdat het huidige pand ook uitgebouwd kan worden. Weet u niet precies waar u moet beginnen wanneer u uw woning of pand wilt gaan uitbouwen? Neem dan contact op met de architecten van CNCPT A, we helpen u graag met een passende oplossing.

Dakopbouw

Wilt u meer ruimte creëren door het toevoegen van een dakopbouw? Laat de architecten van CNCPT A dan een passend ontwerp maken. Samen met u zorgen we ervoor dat het eindresultaat helemaal naar wens is. Bekijk hier eens onze eerdere projecten.

Overweegt u een samenwerking met CNCPT A Architecten?

Bent u geboeid door het portfolio van CNCPT A en wilt u graag persoonlijk kennismaken met een van onze architecten? Wij nodigen u uit om contact op te nemen en een afspraak te maken voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek. We zijn benieuwd naar uw ideeën voor een verbouwing of een nieuw bouwproject. Tijdens onze ontmoeting bespreken we de mogelijkheden voor een samenwerking en informeren we u uitgebreid over het proces van (ver)bouwen met CNCPT A Architecten. Ons team beheerst elk aspect van het ontwerp- en bouwtraject: van de eerste schetsen tot het definitieve ontwerp, en van de aanvraag van vergunningen tot de volledige uitvoering, aanbesteding en bouwbegeleiding. CNCPT A neemt uw zorgen uit handen, waardoor het realiseren van uw droomhuis niet alleen een spannende, maar ook een aangename ervaring wordt. We vertellen u er graag meer over!

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.
nl_NL