Diensten van CNCPT A

Zelfbouw

Heeft u een kavel gekocht? De architecten van CNCPT A helpen u graag bij het ontwerpen van uw nieuwe zelfbouwwoning. We gaan met u in gesprek om erachter te komen wat uw wensen zijn en gaan vervolgens aan het slag met het ontwerpen van de zelfbouwwoning. Bekijk hieronder eens onze eerdere projecten.

Verbouw

Wilt u uw woning of pand gaan verbouwen, maar weet u niet precies waar u moet beginnen? De architecten van CNCPT A helpen u graag met het maken van een passend ontwerp en zorgen ervoor dat het eindresultaat verbluffend is. Hieronder ziet u een greep uit onze verbouwprojecten. Ziet u niet wat u zoekt? Kijk anders even bij onze uitbouw of dakopbouwprojecten.

Nieuwbouw

Altijd al gedroomd om uw droom woning te laten ontwerpen? De architecten van CNCPT A helpen u graag verder om uw droom te verwezenlijken. Het analyseren van uw wensen en u als gebruiker is waar voor ons de uitdaging ligt om een unieke nieuwbouw woning te ontwerpen. Hieronder vindt u een greep uit onze ontworpen nieuwbouw woningen en zelfbouwkavel woningen.

Uitbouw

Wanneer mensen meer ruimte willen om te wonen of te werken, denken ze vaak aan verhuizen. Dit is echter niet altijd nodig, omdat het huidige pand ook uitgebouwd kan worden. Weet u niet precies waar u moet beginnen wanneer u uw woning of pand wilt gaan uitbouwen? Neem dan contact op met de architecten van CNCPT A, we helpen u graag met een passende oplossing. Bekijk hieronder onze uitbouwprojecten of bekijk de andere manieren om uw woning uit te breiden.

Dakopbouw

Wilt u meer ruimte creëren door het toevoegen van een dakopbouw? Laat de architecten van CNCPT A dan een passend ontwerp maken. Samen met u zorgen we ervoor dat het eindresultaat helemaal naar wens is. Bekijk hieronder eens onze eerdere projecten.

Wilt u uw woning of pand verbouwen, maar weet u niet precies waar u moet beginnen? De architecten van CNCPT A helpen u graag met het maken van een passend ontwerp en zorgen voor een verbluffend eindresultaat.

Architectuur

Oplossingen

CNCPT A is gespecialiseerd in conceptgebaseerde architectuur en interieurs. We bieden analytische oplossingen voor complexe ruimtelijke problemen op grote en kleine schaal. Bij het leveren van flexibele, toekomstgerichte en duurzame ontwerpen houden we altijd de gebruiker en het milieu in gedachten.

We zijn gevestigd in de kosmopolitische stad Den Haag en de overgrote meerderheid van onze klanten zijn expatfamilies. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van hen bij het Nederlandse bouwproces en de bureaucratie en helpen hen het lokale huisaanbod te transformeren naar hun wensen en verwachtingen.

Betoverend

Ontwerpen

CNCPT A staat haar klanten bij in het complexe bouwproces. Wij bieden technische oplossingen voor onze ontwerpen, brengen de nodige adviseurs samen, dienen omgevingsvergunningen in en begeleiden de bouw. Wij vertalen het ontwerp voor u naar de werkelijkheid.

We werken met een “open BIM-methode”. Dit betekent dat alles wat we ontwerpen, vanaf de eerste schets, in 3D is en dat alle betrokkenen bij het proces toegang hebben tot het bestand. Alle betrokken adviseurs kunnen vanaf hun eigen apparaten aan het project werken met hun eigen software, de opdrachtgever kan op elk moment de status van het project inzien en eventuele twijfels worden tijdens de bouwfase direct opgehelderd. Dankzij BIM werken we snel, efficiënt en binnen budget.

Toekomst

Concepten

Onze passie is het ontwikkelen van toekomstige stads- en landschapsconcepten. Een probleem opsporen en naar een oplossing zoeken doet ons tikken. CNCPT A is altijd enthousiast over nieuwe ideeën en visies.

We werken nauw samen met ontwikkelaars, analyseren ruimtelijke mogelijkheden van potentiële plots, bedenken ideeën voor mogelijke programma’s, vormen en materialisatie. We nemen ook ons eigen initiatief en bereiden case-studies voor vergeten plekken in Den Haag voor.

Wilt u ons beter leren kennen, meer van ons werk zien of op de hoogte blijven?

nl_NL