Diensten van CNCPT A

Architectuur

Oplossingen

CNCPT A is gespecialiseerd in conceptgebaseerde architectuur en interieurs. We bieden analytische oplossingen voor complexe ruimtelijke problemen op grote en kleine schaal. Bij het leveren van flexibele, toekomstgerichte en duurzame ontwerpen houden we altijd de gebruiker en het milieu in gedachten.

We zijn gevestigd in de kosmopolitische stad Den Haag en de overgrote meerderheid van onze klanten zijn expatfamilies. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van hen bij het Nederlandse bouwproces en de bureaucratie en helpen hen het lokale huisaanbod te transformeren naar hun wensen en verwachtingen.

Betoverend

Ontwerpen

CNCPT A staat haar klanten bij in het complexe bouwproces. Wij bieden technische oplossingen voor onze ontwerpen, brengen de nodige adviseurs samen, dienen omgevingsvergunningen in en begeleiden de bouw. Wij vertalen het ontwerp voor u naar de werkelijkheid.

We werken met een “open BIM-methode”. Dit betekent dat alles wat we ontwerpen, vanaf de eerste schets, in 3D is en dat alle betrokkenen bij het proces toegang hebben tot het bestand. Alle betrokken adviseurs kunnen vanaf hun eigen apparaten aan het project werken met hun eigen software, de opdrachtgever kan op elk moment de status van het project inzien en eventuele twijfels worden tijdens de bouwfase direct opgehelderd. Dankzij BIM werken we snel, efficiënt en binnen budget.

Toekomst

Concepten

Onze passie is het ontwikkelen van toekomstige stads- en landschapsconcepten. Een probleem opsporen en naar een oplossing zoeken doet ons tikken. CNCPT A is altijd enthousiast over nieuwe ideeën en visies.

We werken nauw samen met ontwikkelaars, analyseren ruimtelijke mogelijkheden van potentiële plots, bedenken ideeën voor mogelijke programma’s, vormen en materialisatie. We nemen ook ons eigen initiatief en bereiden case-studies voor vergeten plekken in Den Haag voor.

Wilt u ons beter leren kennen, meer van ons werk zien of op de hoogte blijven?

nl_NL