Uitbouw architect Den Haag

Onze steden, hier in Nederland nog meer dan waar dan ook, worden elke dag meer bevolkt. Het aantal vierkante meters perceel per inwoner is met de minuut kleiner. De prijs van onroerend goed stijgt enorm. Nieuwe visies om het probleem in de toekomst op te lossen, ontstaan en worden besproken op architecturale, sociale en politieke platforms. Oude en nieuwe ideeën over publiek eigendom en het delen van concepten worden onder de loep genomen en geanalyseerd op verschillende aspecten van het moderne leven.

 

Maar wat moet u doen als uw huidige huis op dit moment gewoon niet meer bij uw levensstijl past en u het zich niet kunt veroorloven om het simpelweg te ruilen voor een groter huis of te wachten op toekomstige oplossingen? We raden u aan om uw eigendom te bekijken met dezelfde duurzame aanpak die we adviseren voor al uw geliefde bezittingen en te analyseren of u het kunt hergebruiken, repareren of recyclen. In termen van een huis betekent dit het verbouwen naar uw huidige behoeften, de kapotte onderdelen repareren en de energielekken dichten en tot slot bewust zijn van de levenscyclus van alle materialen die u gebruikt en weggooit.

 

Het merendeel van onze klanten komt bij ons met precies dit dilemma. Natuurlijk is elk huis en elke eigenaar anders en hebben ze allemaal een iets andere oplossing nodig, maar er zijn veel aspecten die ze gemeen hebben. Vaak is de oplossing een nieuwe, op maat gemaakte indeling en een relatief kleine uitbreiding van de woning. En aangezien het merendeel van de woningen geschakelde woningen zijn, kunt u deze slechts op vier manieren uitbreiden: naar achteren, omhoog, omlaag of intern.

 

Zie hieronder onze uitbouw projecten of bekijk nog even de andere manieren om uw woning uit te breiden.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in een offerte voor een uitbouw?

nl_NLDutch