SY40

project SY40.

Als je je afgevraagd wat je met een smalle lager gelegen garage kan doen, is onze verbouwing van de SY 40 het ultieme voorbeeld. Een complete transformatie van garage naar ruime loft woning met vide. De bouwvergunning hiervoor is snel verkregen doordat de toegevoegde ruimtes volledig voldoen aan alle regels van het bestemmingsplan en bouwbesluit.

Slim ontwerp heeft het mogelijk gemaakt om deze oude garage en kelder te transformeren in een ruime loftwoning met een sterling souterrain. De gehele voorgevel hebben wij compleet vervangen door raamwerk waardoor er een zee aan daglicht de woonkamer binnenstroomt en ook in de daaronder gelegen slaapkamer. Het voorste deel van de woonkamer is verhoogd waardoor er een gezellige zithoek ontstaat en er alsnog voldoende licht in het souterrain doorstroomt. Het resterende deel van de woonlaag is één grote ruimte bestaande uit de woonkamer, eetkamer en een royale keuken die aansluit op de achtertuin.

Het souterrain biedt ruimte aan twee ruime slaapkamers, een badkamer én een fitnessruimte. Beide slaapkamers genieten van natuurlijk zonlicht door de nieuwe ramen. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterkant en geeft uitzicht op de tuin, de tweede slaapkamer ligt aan de straatzijde. Het einddoel van deze transformatie is meer dan bereikt, een vergeten garage omtoveren tot een prachtige loft waar een gezin zich heerlijk kan nestelen.

Al met al heeft deze verbouwing van een garage tot ruime loft het voor een gezin mogelijk gemaakt om van deze prachtige ruimte te genieten.

Share

nl_NL