CIAPAS

project CIAPAS.

Recentelijk geopend maar nu al een house hold name in de Haagse restaurant scene is het Mexicaanse restaurant Chiapas Taco Cartel, ontworpen door CNCPT A in het Zeeheldenkwartier van Den Haag. Het restaurant met Amsterdamse roots  heeft gelukkig besloten ook uit te breiden naar Den Haag. Het interieur ontwerp van het Mexicaanse restaurant is geïnspireerd op de meest zuidelijke provincie van Mexico, “Chiapas”, die bekend staat om zijn fenomenale streetfood, kleurrijke taxi’s en prachtige natuur.

De locatie op zich in de Prins Hendrikstraat was al top, tóch hebben we in frisse CNCPT A klant-georiënteerde stijl het gebouw uitgebreid naar de tuin middels een mooie uitbouw en een bijpassend interieur ontworpen dat past bij het algehele concept van het Taco Cartel en de eerste locatie in Amsterdam.

Naast het ontwerp van het nieuwe Mexicaans geïnspireerde restaurantontwerp hebben we ook het gehele vergunningstraject voor onze rekening genomen.De vereiste alles-in-één bouwvergunningen ingediend voor de bouw en verbouwing en het vervolgtraject voor de klant verzorgd.

Share

nl_NL