Dakopbouw Architect den Haag

Wilt u meer ruimte creëren door het toevoegen van een dakopbouw? Laat de architecten van CNCPT A dan een passend ontwerp maken. Samen met u zorgen we ervoor dat het eindresultaat helemaal naar wens is. Bekijk hieronder eens onze eerdere projecten.

 

Wilt u uw woning of pand verbouwen, maar weet u niet precies waar u moet beginnen? De architecten van CNCPT A helpen u graag met het maken van een passend ontwerp en zorgen voor een verbluffend eindresultaat.

Een dakopbouw laten ontwerpen: de fases

Als u ervoor kiest uw dakopbouw te laten ontwerpen door CNCPT A, bestaat het project uit 9 verschillende fases. We lichten ze hieronder graag aan u toe:

1: initiatie

De eerste periode staat in het teken van het in kaart brengen van de huidige woonsituatie. Ook zoeken we uit wat er mogelijk is binnen het bestaande bestemmingsplan van de woning en maken we een concept schetsontwerp.

 

Lees hier meer over de initiatiefase.

2: voorontwerp

Tijdens de tweede periode richten we ons op het vormgeven de verbouwing. Om een duidelijk beeld te creëren, maken we hierbij gebruik van 3D-visualisaties. Lees hier meer over de voorontwerpfase.

3: definitief ontwerp

Na de voorontwerp fase gaan we verder naar de 3e periode, namelijk de definitief ontwerpfase. Hierin speelt de materialisatie een belangrijke rol. Ook adviseren we u altijd tijdens deze periode een elementenbegroting te laten opstellen. Hiermee krijgt u inzicht in de verbouwingskosten. Uiteraard is het mogelijk het ontwerp aan te laten passen aan uw budget. Lees hier meer over de definitief ontwerpfase.

4: omgevingsvergunning

Soms is er een omgevingsvergunning nodig bij het maken van een dakopbouw. Tijdens deze fase gaan we het ontwerp maken dat u nodig heeft voor een omgevingsvergunning. Lees hier meer over de omgevingsvergunningfase.

5: technisch ontwerp

Nu het ontwerp af is, gaan we aan de slag met het maken van de bouwtekeningen en een technisch ontwerp. Ook leggen we tijdens deze periode de bouwvoorbereidingen en noodzakelijke gegevens vast. Lees hier meer over de technisch ontwerpfase.

6: aanbesteding

Nu alle tekeningen rond zijn, is het tijd om aanbestedingen te gaan doen. Door het uitzetten van meerdere offertes krijgt u een goed beeld van de kosten. Lees hier meer over de aanbestedingsfase.

7: contractvorming

Nu u alle offertes met elkaar vergeleken heeft, is het tijd om een keuze te maken en het contract op te stellen. We denken graag met u mee wanneer het aankomt op de inhoud van de aanneemovereenkomst. In zo’n overeenkomst staat onder andere beschreven wat er gemaakt moet worden, wat de kosten zijn, de garanties en het definitieve startmoment. Lees hier meer over de contractvormingsfase.

8: uitvoeringsontwerp

Tijdens de een-na-laatste periode richten we ons op het afstemmen van de uitvoeringstechnologie, materialisatie en de detaillering. Lees hier meer over de uitvoeringsontwerpfase.

9: bouwen

Nu alle contractuele zaken zijn afgerond, kan de bouw eindelijk beginnen. Tijdens de laatste periode ziet u het ontwerp steeds een beetje meer tot leven komen. Lees hier meer over de bouwfase.

Contact opnemen met CNCPT A

Wilt u meer weten over het laten ontwerpen van uw dakopbouw of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of gebruik een van onderstaande buttons.

nl_NL