SKA15

Ontwerp SKA15

Een goed doordacht ontwerp voor de bouw van een vrije kavelwoning, met oog voor de moderne dynamiek. SKA15 vormt een sterk en compleet concept waarbij optimaal gebruik is gemaakt van architectonische vrijheid  bij de bouw van een vrije kavelwoning.

Het is ontworpen met het oog op de behoeften van moderne gezinnen, waarbij steeds meer vanuit huis gewerkt wordt. Het huis dient gezin en werk beiden te kunnen faciliteren, maar ze tegelijkertijd gescheiden kunnen houden.

Grotere huizen die het gezinsleven en werk beiden kunnen huisvesten, worden dan ook steeds aantrekkelijker voor jonge gezinnen.

Met een gedurfd maar subtiel gevelontwerp dat opvalt op straat, heeft dit vrije kavelontwerp een markante uitstraling meer dan voldoet als visitekaartje voor het concept van vrij bouwen. 

Op de begane grond is ruimte voor een kantoor of een studio, goed toegankelijk voor afspraken maar volledig gescheiden van de woonruimte. Het huis biedt ruimte aan 4 slaapkamers en twee badkamers. 

Ondanks de vele kamers vormt het huis een mooi geheel, waarvan de vide een mooi voorbeeld is. Die de keuken met de bovenste woonkamer verbindt.

SKA15 is ontworpen in samenwerking met Nugter Architectuur.

Share

nl_NL