moderne nieuwbouw DOOR cncpt a ARCHITECTEN

Altijd al ervan gedroomd om een eigen huis te ontwerpen?
De architecten van CNCPT A helpen u graag verder om uw droom te verwezenlijken. Het analyseren van uw wensen en u als gebruiker is waar voor ons de uitdaging ligt om een unieke nieuwbouw woning te ontwerpen. Het ontwerp proces leggen wij graag verder aan u uit op onze nieuwbouw architect diensten pagina.

Zelfbouw kavel Villa

zelfbouw kavel villa

Altijd al gedroomd van uw eigen huis ontwerpen, dan zijn zelfbouwpercelen de perfecte oplossing. Een schaars goed op de huidige woningmarkt maar ons is de eer gegund om in het Vrije Wilg project in Dordrecht voor zo’n perceel een  duurzame nieuwbouwwoning te ontwerpen; VW12.

Ontwerp Villa Bergen aan Zee

VILLA IN DE DUINEN

Deze riante duinvilla kenmerkt zich door luxe en het prachtige uitzicht. Dankzij het witte stucwerk, de grote terrassen en het natuursteen ademt het de sfeer van een vakantievilla..

Duurzame stadsvilla

STADSVILLA

In een rustig deel van de Amsterdamse grachtengordel is deze duurzame stadsvilla gerealiseerd. Het exclusieve woonhuis kenmerkt zich door de ruimtelijke opzet en slim gebruik van splitlevels.

Ontwerp bungalow Muiden

VILLA AAN HET WATER

Dit royale droomhuis, gelegen aan het water en grenzend aan het bos bevindt zich op steenworp afstand van Amsterdam. Alle binnenruimtes van deze bungalow lopen subtiel in elkaar over.

Ontwerp moderne woning Zeeland

Villa in het bos

Deze villa bevindt zich in een bosrijk duingebied. De combinatie van wit stucwerk en grijs natuursteen, antracieten kozijnen en het rieten dak zorgt voor een moderne uitstraling met een klassieke touch.

Nieuwbouw Villa Gooi & Vechtstreek

Villa in het groen

Grenzend aan de Vecht en aan eindeloze weilanden, was de oriëntatie van dit droomhuis een interessante ontwerpuitdaging. Dankzij grote glaspartijen wordt vanuit de villa de omgeving optimaal beleefd.

Ontwerp Villa Alkmaar

Moderne villa

Deze high-end villa in een villawijk in Alkmaar wordt voorzien van gym, thuisbioscoop, luxe buitenkeuken en jacuzzi. Met een oppervlakte van 400m2 wordt dit een riant huis dat eveneens enorm energiezuinig is.

Ontwerp villa Heemstede

Rietgedekte villa

Dit ruime droomhuis is een crossover van een klassieke rietgedekte villa en een moderne bungalow. Het huis is van alle luxe voorzien en heeft ook een duurzaam karakter dankzij diverse energiezuinige maatregelen.

BNLA architecten: villa experts
Het ontwerp en de bouw van een eigen (nieuwbouw) villa is een enerverend en intensief proces. BNLA vertaalt persoonlijke woonwensen naar een praktisch en mooi geheel. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met geldende regels en bouwvoorschriften. De samenwerking met een ervaren architect is een vereiste om tot een mooi en passend geheel te komen en om een gestroomlijnd bouwproces te doorlopen. BNLA architecten is een échte expert als het gaat om het ontwerpen, vormgeven, uitwerken en het begeleiden van de bouw van een luxe villa. BNLA neemt eventuele zorgen uit handen waardoor het realiseren van een droomvilla zowel spannend als plezierig wordt. Nog meer voorbeelden bekijken? Dat kan op onze projecten pagina.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.
en_US