test pagina

moderne nieuwbouw DOOR cncpt a ARCHITECTEN

Altijd al ervan gedroomd om een eigen huis te ontwerpen?
De architecten van CNCPT A helpen u graag verder om uw droom te verwezenlijken. Het analyseren van uw wensen en u als gebruiker is waar voor ons de uitdaging ligt om een unieke nieuwbouw woning te ontwerpen. Het ontwerp proces leggen wij graag verder aan u uit op onze nieuwbouw architect diensten pagina.

Zelfbouw kavel Villa

zelfbouw kavel villa

Altijd al gedroomd van uw eigen huis ontwerpen, dan zijn zelfbouwpercelen de perfecte oplossing. Een schaars goed op de huidige woningmarkt maar ons is de eer gegund om in het Vrije Wilg project in Dordrecht voor zo’n perceel een  duurzame nieuwbouwwoning te ontwerpen; VW12.

Ontwerp Villa Bergen aan Zee

VILLA IN DE DUINEN

Deze riante duinvilla kenmerkt zich door luxe en het prachtige uitzicht. Dankzij het witte stucwerk, de grote terrassen en het natuursteen ademt het de sfeer van een vakantievilla..

Duurzame stadsvilla

STADSVILLA

In een rustig deel van de Amsterdamse grachtengordel is deze duurzame stadsvilla gerealiseerd. Het exclusieve woonhuis kenmerkt zich door de ruimtelijke opzet en slim gebruik van splitlevels.

Ontwerp bungalow Muiden

VILLA AAN HET WATER

Dit royale droomhuis, gelegen aan het water en grenzend aan het bos bevindt zich op steenworp afstand van Amsterdam. Alle binnenruimtes van deze bungalow lopen subtiel in elkaar over.

Ontwerp moderne woning Zeeland

Villa in het bos

Deze villa bevindt zich in een bosrijk duingebied. De combinatie van wit stucwerk en grijs natuursteen, antracieten kozijnen en het rieten dak zorgt voor een moderne uitstraling met een klassieke touch.

Nieuwbouw Villa Gooi & Vechtstreek

Villa in het groen

Grenzend aan de Vecht en aan eindeloze weilanden, was de oriëntatie van dit droomhuis een interessante ontwerpuitdaging. Dankzij grote glaspartijen wordt vanuit de villa de omgeving optimaal beleefd.

Ontwerp Villa Alkmaar

Moderne villa

Deze high-end villa in een villawijk in Alkmaar wordt voorzien van gym, thuisbioscoop, luxe buitenkeuken en jacuzzi. Met een oppervlakte van 400m2 wordt dit een riant huis dat eveneens enorm energiezuinig is.

Ontwerp villa Heemstede

Rietgedekte villa

Dit ruime droomhuis is een crossover van een klassieke rietgedekte villa en een moderne bungalow. Het huis is van alle luxe voorzien en heeft ook een duurzaam karakter dankzij diverse energiezuinige maatregelen.

De verschillende fases tijdens het ontwerpen van een nieuwbouwproject

Ieder project begint met een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Opdrachtgever en architect maken kennis met elkaar. Uw wensen, ideeën en esthetische voorkeur worden besproken en het programma van eisen (PvE) wordt vastgesteld. Aan de hand van dit overzicht zullen de door u gewenste fasen worden vastgesteld en de algemene voorwaarden worden besproken. Ook zaken als het budget, de investeringskosten en de bouwkosten komen aan bod. Het ontwerpen van een nieuwbouwproject bestaat uit 9 verschillende fases. We leggen ze hieronder kort aan u uit.

In de initiatie fase ligt de focus op het in kaart brengen van de huidige situatie. Zo maken we inzichtelijk wat er mogelijk is binnen het bestemmingsplan en zullen we uw wensen en ideeën vertalen naar een concept schetsontwerp. Lees hier meer over de initiatie fase.

Tijdens de voorontwerp fase ligt de focus op de vormgeving. Door gebruik te maken van 3D-visualisaties, maken we het ontwerp inzichtelijk. Door dit 3D-ontwerp krijgt u een goede indruk over hoe het project er uiteindelijk uit komt te zien. Lees hier meer over de voorontwerp fase.

Wanneer we bij de definitief ontwerp fase aangekomen zijn, speelt de materialisatie een belangrijke rol. Tijdens deze fase kunt u een elementenbegroting laten opstellen. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van de bouwkosten en kunt u het ontwerp eventueel nog aanpassen aan uw budget. Lees hier meer over de definitief ontwerp fase.

In sommige gevallen speelt een omgevingsvergunning een belangrijke rol bij het realiseren van het nieuwbouwproject. In deze fase gaan we aan de slag met het geschikt maken van het ontwerp, indien een omgevingsvergunning noodzakelijk is. Lees hier meer over de omgevingsvergunning fase.

Op dit moment is het ontwerp gereed en is de vergunning inmiddels aangevraagd bij de gemeente. Tijdens deze fase maken we van de bouwtekeningen een technisch ontwerp en leggen we alle bouwvoorbereidingen en noodzakelijke gegevens vast. Lees hier meer over de technisch ontwerp fase.

Tijdens deze fase heeft u de mogelijkheid om bij meerdere aannemers een prijsopgaaf aan te vragen. Omdat de prijzen gevormd worden op basis van het technisch ontwerp, kunt u de offertes goed met elkaar vergelijken. Lees hier meer over de aanbesteding fase.

Tijdens fase 7 adviseren we u graag over de inhoud van de aanneemovereenkomst. In dit contract staat onder andere wat er gemaakt moet worden, wat het gaat kosten, de garanties en het startmoment. Lees hier meer over de contractvorming fase.

Als resultaat van de contractvorming fase zijn er vaak aanpassingen aan het ontwerp nodig. De uitvoeringsontwerp fase is gereserveerd voor het afstemmen van de uitvoeringstechnologie, materialisatie en de detaillering. Lees hier meer over de uitvoeringsontwerp fase.

De laatste stap is de leukste, namelijk de bouw fase. Tijdens deze fase wordt het project uitgevoerd en kunt u zien hoe het ontwerp stukje bij beetje tot leven komt. Lees hier meer over de bouw fase.

 

Meer weten over één van onze projecten?

Heeft u vragen over het laten ontwerpen van een nieuwbouwproject of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

nl_NL