THT1

PROJECT THT1.

The Hague Tech is een bruisende community van tech-talent die samenkomt en -werkt in een flexibele kantoorruimte met als hoofd doelen groeien, leren en excelleren. Lokale start-ups,kennisinstellingen, grote gevestigde internationale bedrijven, studenten en overheidsorganisaties komen bij The Hague Tech samen. Technologie is de verbindende factor om samen te werken aan innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. THT faciliteert niet alleen gedeelde flexibele werk- en vergaderruimtes en diensten zoals gezamenlijke R&D, maar ook het delen van kennis en inspiratie staat centraal. Ook worden opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheden voor het hosten van evenementen aangeboden.

We hebben met veel plezier en creativiteit meegewerkt aan het ontwerp van hun interieur in het bedrijfsverzamelgebouw met flexibele bedrijfsruimte in het bruggebouw in Den Haag.

Voel jij je thuis in the tech scene en zie je werken hier wel zitten? Neem dan een kijkje hoe het zit met het huren van een bureau bij THT, dé tech werkplek.

Check gelijk ons andere kantoorproject CCN

Share

nl_NL