PS29

Over dit project

Het Arnage project is gelegen in het hart van het centrum van Den Haag en was van oorsprong jarenlang een kantoorgebouw. Samen met de ontwikkelaar hebben we een nieuw concept gecreëerd voor dit fantastische pand. Na een grondige renovatie en complete transformatie wordt het binnenkort omgebouwd tot vier high-end appartementen. Optimaal gebruik van de bestaande m2 en extra uitbreidingen aan de achterzijde, hebben geresulteerd in ruime open plattegronden met royale woonruimtes binnen met eigen buitenruimtes aan de achterzijde van het pand. Om deze transformatie en renovatie van een voormalig kantoorgebouw naar vier high-end appartementen te voltooien, hebben we een kleine dakopbouw toegevoegd om extra hoogte en een extra woonlaag te creeëren. Dit, vergezeld door een grote vide, heeft geresulteerd in een prachtig stadspenthouse op de bovenste verdieping.

 

Elke verdieping van het gebouw herbergt één exclusief appartement. Het eerste appartement bevindt zich op de verhoogde begane grond. Het heeft een grote woon- en eetkamer voorzien van een open keuken, twee slaapkamers, een inloopkast en een badkamer. De toegevoegde uitbouw van 15m2 aan de achterzijde opent via nieuwe, ruime deuren naar een gezellig buitenterras. Dit appartement heeft tevens een eigen parkeerplaats en twee entrees. De hoofdentree bied toegang via de gemeenschappelijke hal en de tweede aan de achterzijde, naast de eigen privé parkeerplaats.

 

De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn identiek. Ze hebben beide een entree via de trap in de gemeenschappelijke hal en een per lift, uitkomend bij de privé-entree van elk appartement. De appartementen hebben grote eet- en woonkamers met open keukens aan de voorzijde en eigen buitenruimtes aan de achterzijde. Beide appartementen worden verder aangevuld met twee slaapkamers, een badkamer en een kleine studeerkamer die middels royale openslaande deuren uitkomt op het balkon.

 

Door een bescheiden dakopbouw toe te voegen, is voldoende hoogte gecreëerd om een extra verdieping toe te voegen aan het oorspronkelijke ontwerp. Hierdoor is op de bovenste verdieping een prachtig duplex penthouse gecreëerd. In lijn met de lager gelegen appartementen is de penthouse bereikbaar via zowel de de trap in de gemeenschappelijke hal en per lift die u naar de privé entree van het penthouse brengt. De eerste woonlaag is qua indeling vergelijkbaar met de overige appartementen. Een grote eet- en woonkamer met open keuken aan de voorzijde, de eerste slaapkamer, badkamer, inloopkast en studeerkamer aan de achterzijde. Maar de grote vides onder het schuine dak geven dit penthouse zijn eigen unieke karakter. De bovenste verdieping is toegankelijk via een mooie open trap en biedt ruimte aan de tweede slaapkamer met een eigen badkamer die toegankelijk is via een stijlvolle brug geconstrueerd uit glas en staal.

 

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een van de appartementen, of wilt u meer informatie over het project, ga dan naar de website van de projectontwikkelaar Goodwin Westbay.

 

Interesse in vergelijkbare- en andere projecten? Ga naar SY40

Categorie
Interieur, Uitbouw, Verbouw
Tags
Architectuur detail, Architectuur oplossingen, Bouwkundige ontwerpen, Functionaliteit, gebouw in context, Modern living, Revitaliseren buurt, stads transformatie, Transformatie, Uitbouw, Urban, verbouw, voor meerdere gebruikers
nl_NL