DrL

About This Project

The port of Scheveningen has undergone far-reaching changes in recent years. A myriad of new homes have been added to this part of The Hague. For an apartment in the “De Reder” complex we have been asked to design a roof extension, providing the ultimate harbour experience. We designed a simple volume housing a home-office, sitting room and a fitness room with an attached bathroom. Large sliding doors open this space to the adjacent terrace, giving a feeling of openness and freedom. The materials chosen for the structure refer, on the one hand, to the post-industrial character of the harbour and, on the other, to the temporary cabins situated on the nearby beach.

Category
Interior, Residential
Tags
Architecture Solutions, Extension, Future Concepts, Green, Landscape, Modern living, Urban, Views