AR14

Over dit project

Met drie ingrijpende ingrepen is een huisje in Voorburg volledig getransformeerd. 1. Het toevoegen van een kleine uitbreiding aan de achterkant van het huis heeft een nieuwe ingang gecreƫerd en de plattegrond om de tuin gewikkeld, waardoor de natuur in huis komt. 2. De herpositionering van de trap heeft een nieuw pad in huis mogelijk gemaakt, waardoor menselijke interacties zijn gestimuleerd. 3. Het openen van de ruimte tussen de begane grond en de eerste verdieping heeft daglicht in de woning gebracht en heeft, visueel en akoestisch, de gezinsleden verspreid over de woning met elkaar verbonden. Het resultaat is dat het kleine huis volledig is getransformeerd met drie ingrijpende ingrepen die een geheel nieuwe indeling hebben gekregen die beter past bij de levensstijl van een jong gezin.

Gefotografeerd door Myrthe Slootjes

Bekijk het interieur van dit project AR14i

Categorie
Interieur, residentieel
Tags
Architectonisch detail, Architectuuroplossingen, Ontwerp op maat, Conceptuele architectuur, Betoverende ontwerpen, Uitbreiding, Functionaliteit, Groen, Minimalistisch huis, Modern wonen, Transformatie, Stedelijk
nl_NLDutch
en_USEnglish es_ESSpanish nl_NLDutch