DrL

Over dit project

De haven van Scheveningen heeft de afgelopen jaren ingrijpende veranderingen ondergaan. Aan dit deel van Den Haag zijn talloze nieuwe woningen toegevoegd. Voor een appartement in het complex “De Reder” is ons gevraagd een moderne lichtdakuitbreiding te ontwerpen die de ultieme havenbeleving biedt. We ontwierpen een eenvoudig volume met een thuiskantoor, een zitkamer en een fitnessruimte met een aangrenzende badkamer. Grote schuifdeuren openen deze ruimte naar het aangrenzende terras, wat een gevoel van openheid en vrijheid geeft. De gekozen materialen voor de moderne lichtdakverlenging verwijzen enerzijds naar het postindustriële karakter van de haven en anderzijds naar de tijdelijke hutten op het nabij gelegen strand.

Bekijk ons andere dakuitbreidingsproject VK217

 

Categorie
Interieur, residentieel
Tags
Architectuuroplossingen, Uitbreiding, Toekomstige concepten, Groen, Landschap, Modern wonen, Stedelijk, Uitzicht
nl_NLDutch
en_USEnglish es_ESSpanish nl_NLDutch