KO18

Over dit project

Dit ooit vervallen herenhuis in Den Haag is volledig gerenoveerd met veel aandacht voor de originele versieringen en details maar met een modern tintje. Als onderdeel van de complete renovatie in moderne stijl hebben we het huis aan de achterkant uitgebreid en alle kamers op de begane grond gecombineerd om een prachtige ruimte te creëren voor een woonkamer, een eetkamer en een open keuken. Daarnaast is de achterwand vervangen door een volle hoogte, slanke, aluminium frame glazen gevel van Tudor om veel natuurlijk licht in huis te brengen. Een ander onderdeel van het complete renovatieproject in moderne stijl was een nieuwe indeling en interieurontwerp voor de bovenverdieping, waar nieuwe slaapkamers en een badkamer zijn ingericht. In het hele huis zochten we naar contrast tussen nieuw toegevoegde, moderne elementen en de bestaande versieringen om een subtiele combinatie van moderne en klassieke elementen te bereiken. Voor de verf werkten we met de verf van Little Greene. De nieuwe moderne gashaard wordt op maat gemaakt door Warmtestore.nl
De woning is voorzien van hoogwaardige isolatie voor vloer, wanden en dak. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing om de warmte binnen te houden.

 

De badkamer van het project staat op de website van Sfinx

Bekijk ons andere interieurproject AR14i

 

Categorie
Interieur, residentieel
Tags
Architectuuroplossingen, op maat gemaakt ontwerp, boeiende ontwerpen, uitbreiding, functionaliteit, modern wonen, transformatie, stedelijk
nl_NLDutch
en_USEnglish es_ESSpanish nl_NLDutch