Lyceum Elst

Over dit project

Dit onderwijsgebouw is op maat gemaakt voor Lyceum Elst om de school in staat te stellen hun ambitieuze lesprogramma te realiseren. In het hart van de school is een open ruimte gecreƫerd waar alle algemene activiteiten plaatsvinden. Daarnaast is op elke verdieping een open onderwijslandschap geplaatst direct naast de grote open ruimte. In de afgesloten klaslokalen rondom de centrale ruimte worden meer focusvereiste lessen gegeven. Deze indeling geeft het nieuw ontworpen onderwijsgebouw Lyceum Elst een extreem heldere vloer zonder doodlopende wegen, en geeft de toeschouwer een blik op de hele school vanaf elke willekeurige plek. Architect: LIAG Architecten.

Voor meer informatie over het projectbezoek:

LIAG

Bekijk ons andere educatieve project Frits Philips Lyceum

Categorie
Leerzaam
Tags
Architectuuroplossingen, Onderwijs, Motieven ontwerpen, Voor jongvolwassenen, Functionaliteit, Stedelijk
nl_NLDutch
en_USEnglish es_ESSpanish nl_NLDutch