Santa Rita

Over dit project

Santa Rita Geriatric Center has been designed with a strong motivation to create a space which does not resemble a hospital in any possible way. Residents rooms are positioned on a single floor around the central courtyard and can be accessed from the garden or from a collective space surrounding them. The aim of the Santa Rita Geriatric Center project was to ensure total accessibility, physical autonomy, psychical security and respect to individual privacy, facilitating access to visitors. Architect: Manuel Ocaña.

Voor meer informatie over het projectbezoek:

manuel ocaña

aartsdaags

 

Bekijk ons andere zorgproject Prinses Maxima Centre

Categorie
Gezondheidszorg
Tags
Architectural detail, Architecture Solutions, Bespoke design, Conceptual acrhitecture, Enginering Designs, For seniors, Functionality, Future Concepts, Green, Healing environment, Iconic, Landscape, Modern living, Public, Revitalising neighbourhood, Urban, Views, Vision
nl_NLDutch
en_USEnglish es_ESSpanish nl_NLDutch