Archief

It has been a real pleasure to take part in the transformation of this beautiful building from 1870 in the upscale Archipel neighborhood of The Hague.   The upper floors of the building always housed living spaces, but the ground floor has undertaken quite some transformations since...

For this project we have redesigned the 5th floor of the former International Criminal Court Building in the Hague. After the ICC moved out to its new location, the building has gone through a transformation into a multi-company edifice. Our client, an accountant company, has...

This design was one of the participants in the competition for a multipurpose high-rise building in Poznań, Poland. It is located at the eastern edge of the historic city center on a square between the Sheraton hotel and a monumental and historic printing house, Concordia. The...

MVC is a design for a Multicultural Community Centre in the district of Transvaal in The Hague. The access to the building resembles a linear square running throughout the building. With wide wooden staircases and lifts, the visitor walks along open spaces, where people are...

NL© city is a concept for sustainable urban and real estate developments in China for the period 2020-2040. It combines and integrates maximum living and working comfort for its users and inhabitants with all the possible proven clean energy technologies. The sustainable urban and real...

Jong BNSP, in collaboration with the municipality of Haarlem, has launched an urban planning real estate competition, with the theme “How does Schalkwijk Midden in Haarlem get back its inner-city character where people can work and live”. We are very proud to have co-created the...

Santoña is a case-study for an underwater research center located on the Santoña peninsula on the northern coast of Spain. It consists of a land station and an underwater habitat placed on the sea floor. Both parts are designed in a coherent style and are...

Santoña is a case-study for an underwater research center located on the Santoña peninsula on the northern coast of Spain. It consists of 2 parts: the upper station on the top of the hill and the main station at the foot of the mountain. The...

The Princess Máxima Centre Lab is a unique child oncology lab in Europe. It is not only a hospital but also a research center with the ambition to improve paediatric cancer care through scientific excellence and specialised research. Therefore, the entire northern wing of the...

Designing for researchers is an extraordinary challenge because they spend a large part of their lives in the lab and thus, do not experience a clear distinction between their workplace and their home. Therefore, they need spaces where both work and life can take place...

nl_NLDutch