Archief

This project was a real pleasure for us as we got to create a bespoke house extension design for a lovely surfer family. The family owns a three story house in Scheveningen, the beach neighbourhood of The Hague. Years ago, when they first purchased it,...

When we met our clients for the first time, they were expecting their first baby and came to us with an exciting idea. They decided to do a transformation with extension of a former mini fire station in the Valkenboskwartier of The Hague into their...

When we designed the Chalet XS, a tiny ski hut, our kids were a bit disappointed and  asked us: where is the kid’s room? And we had to admit, that the Chalet XS was an ultimate getaway place for fresh powder lovers. But a ski-vacation...

Chalet XS is a tiny house chalet for the ultimate fresh powder lovers. With just over 25m2 the chalet houses all the essentials one may need for a wintersport get away. The cottage is 3,6m by 6m and is divided in two levels. On the ground-floor...

Symonszstraat 40 is a sleek conversion of a former garage into a spacious loft. The construction permit was obtained swiftly due to the fact that the added spaces are compliant with all the necessary construction and design regulations. Smart design has enabled to transform this old...

A small house in Voorburg was completely transformed with three radical interventions. 1. Adding a tiny extension at the back of the house has created a new entrance and wrapped the floor plan around the garden, bringing nature into the house. 2. The reposition of...

Santoña is a case-study for an underwater research center located on the Santoña peninsula on the northern coast of Spain. It consists of a land station and an underwater habitat placed on the sea floor. Both parts are designed in a coherent style and are...

In this particular interior project all the floors are connected with each other through voids and and open staircases. Therefore, our goal was to create a connected homogeneous interior throughout the whole house. Materials, finishings and details are consistently repeated throughout the connected homogeneous interior...

Casa Yaya - grandma’s house is an extraordinary transformation of a top floor apartment in the Chueca district in Madrid. The project was studied, designed and realised according to a new protocol that detects traces, records them, and leaves new prints for the ‘next one'...

Usually our clients wish to extend their houses by enlarging the living room or the kitchen. In this case we have solved a different puzzle. The request was not only to do a smart modern house extension of the living/dining room but also to add...

nl_NLDutch
en_USEnglish es_ESSpanish nl_NLDutch