Archief

This project was a real pleasure for us as we got to create a bespoke house extension design for a lovely surfer family. The family owns a three story house in Scheveningen, the beach neighbourhood of The Hague. Years ago, when they first purchased it,...

This extension project with underground extension was a study for a client who owns the ground floor of a three story terrace house in the Valkenboskwartier of The Hague. In the last years he’s been traveling between The Hague and Brussels and using his one-bedroom...

When we met our clients for the first time, they were expecting their first baby and came to us with an exciting idea. They decided to do a transformation with extension of a former mini fire station in the Valkenboskwartier of The Hague into their...

If you always dreamed of designing your own house, self-build plots are the perfect solution. We have designed a self-build sustainable kavelwoning VW12 for one such plot in the "Vrije Wilg” project in Dordrecht.   Our designed self-build sustainable Kavelwoning VW12 is a three story building positioned...

When we designed the Chalet XS, a tiny ski hut, our kids were a bit disappointed and  asked us: where is the kid’s room? And we had to admit, that the Chalet XS was an ultimate getaway place for fresh powder lovers. But a ski-vacation...

Our client owns the last floor of this beautiful corner building in the Valkenbos neighbourhood in The Hague and has the wish to do a modern sustainable roof extension. It was build in 1915 and falls under what is called transitional architecture, typical for the...

A small house in Voorburg was completely transformed with three radical interventions. 1. Adding a tiny extension at the back of the house has created a new entrance and wrapped the floor plan around the garden, bringing nature into the house. 2. The reposition of...

Westbroekpark has a huge potential to complement and enhance the allure and diversity of the surrounding neighbourhoods of the city. We see the space that Westbroekpark offers as a relief, an oasis between the tourist beach of Scheveningen and the hectic pace of the city....

Santa Rita Geriatric Center has been designed with a strong motivation to create a space which does not resemble a hospital in any possible way. Residents rooms are positioned on a single floor around the central courtyard and can be accessed from the garden or...

The Princess Máxima Centre is a unique, and at 45,000 m2 the biggest, child oncology center in Europe with the ambition to cure every child with cancer and to offer them best possible quality of life. Its architecture, with its distinctive interior and exterior, helps...

nl_NLDutch
en_USEnglish es_ESSpanish nl_NLDutch