Archief

It has been a real pleasure to take part in the transformation of this beautiful building from 1870 in the upscale Archipel neighborhood of The Hague.   The upper floors of the building always housed living spaces, but the ground floor has undertaken quite some transformations since...

For this project we have redesigned the 5th floor of the former International Criminal Court Building in the Hague. After the ICC moved out to its new location, the building has gone through a transformation into a multi-company edifice. Our client, an accountant company, has...

This extension project with underground extension was a study for a client who owns the ground floor of a three story terrace house in the Valkenboskwartier of The Hague. In the last years he’s been traveling between The Hague and Brussels and using his one-bedroom...

The Princess Máxima Centre is a unique, and at 45,000 m2 the biggest, child oncology center in Europe with the ambition to cure every child with cancer and to offer them best possible quality of life. Its architecture, with its distinctive interior and exterior, helps...

Westbroekpark has a huge potential to complement and enhance the allure and diversity of the surrounding neighbourhoods of the city. We see the space that Westbroekpark offers as a relief, an oasis between the tourist beach of Scheveningen and the hectic pace of the city....

Santa Rita Geriatric Center has been designed with a strong motivation to create a space which does not resemble a hospital in any possible way. Residents rooms are positioned on a single floor around the central courtyard and can be accessed from the garden or...

The Princess Máxima Centre is a unique, and at 45,000 m2 the biggest, child oncology center in Europe with the ambition to cure every child with cancer and to offer them best possible quality of life. Its architecture, with its distinctive interior and exterior, helps...

This design was one of the participants in the competition for a multipurpose high-rise building in Poznań, Poland. It is located at the eastern edge of the historic city center on a square between the Sheraton hotel and a monumental and historic printing house, Concordia. The...

MVC is a design for a Multicultural Community Centre in the district of Transvaal in The Hague. The access to the building resembles a linear square running throughout the building. With wide wooden staircases and lifts, the visitor walks along open spaces, where people are...

NL© city is a concept for sustainable urban and real estate developments in China for the period 2020-2040. It combines and integrates maximum living and working comfort for its users and inhabitants with all the possible proven clean energy technologies. The sustainable urban and real...

nl_NLDutch