Archief

This project was a real pleasure for us as we got to create a bespoke house extension design for a lovely surfer family. The family owns a three story house in Scheveningen, the beach neighbourhood of The Hague. Years ago, when they first purchased it,...

This extension project with underground extension was a study for a client who owns the ground floor of a three story terrace house in the Valkenboskwartier of The Hague. In the last years he’s been traveling between The Hague and Brussels and using his one-bedroom...

When we met our clients for the first time, they were expecting their first baby and came to us with an exciting idea. They decided to do a transformation with extension of a former mini fire station in the Valkenboskwartier of The Hague into their...

When we designed the Chalet XS, a tiny ski hut, our kids were a bit disappointed and  asked us: where is the kid’s room? And we had to admit, that the Chalet XS was an ultimate getaway place for fresh powder lovers. But a ski-vacation...

ODB (onder de brug) is a temporary semi-floating composition of shipping containers. The main aim of the semi-floating shipping container design is to activate a forgotten corner of The Hague and bring life and action to a fantastic but neglected neighbourhood of a former power...

A small house in Voorburg was completely transformed with three radical interventions. 1. Adding a tiny extension at the back of the house has created a new entrance and wrapped the floor plan around the garden, bringing nature into the house. 2. The reposition of...

The Princess Máxima Centre is a unique, and at 45,000 m2 the biggest, child oncology center in Europe with the ambition to cure every child with cancer and to offer them best possible quality of life. Its architecture, with its distinctive interior and exterior, helps...

ROC Mondriaan provides vocational training to pupils in The Hague, Delft, Leiden and Naaldwijk on multiple locations. Right next to The Hague HS station it has two buildings on opposite sides of a very busy street. As the pupils often need to attend activities at...

Westbroekpark has a huge potential to complement and enhance the allure and diversity of the surrounding neighbourhoods of the city. We see the space that Westbroekpark offers as a relief, an oasis between the tourist beach of Scheveningen and the hectic pace of the city....

Santa Rita Geriatric Center has been designed with a strong motivation to create a space which does not resemble a hospital in any possible way. Residents rooms are positioned on a single floor around the central courtyard and can be accessed from the garden or...

nl_NLDutch
en_USEnglish es_ESSpanish nl_NLDutch