UITBREIDINGEN

Onze steden, hier in Nederland nog meer dan waar ook, worden elke dag meer bevolkt. Het aantal vierkante meters perceel per inwoner is met de minuut kleiner. De prijs van onroerend goed schiet omhoog. Nieuwe visies, om het probleem in de toekomst op te lossen, ontstaan en worden besproken op architectonische, sociale en politieke platforms. Oude en nieuwe idee├źn over concepten van publiek eigendom en delen worden onderzocht en geanalyseerd op verschillende aspecten van het moderne leven.

Maar wat moet u doen als uw huidige huis nu gewoon niet meer bij uw levensstijl past en u het zich niet kunt veroorloven om het gewoon te ruilen voor een grotere of te wachten op toekomstige oplossingen? We raden aan om uw eigendom te bekijken met dezelfde duurzame aanpak die we zouden adviseren voor al uw geliefde bezittingen en te analyseren of u het kunt hergebruiken, repareren of recyclen. In termen van een huis betekent dit een verbouwing naar uw huidige behoeften, het repareren van de kapotte onderdelen en het dichten van de energielekken en tot slot, bewust zijn van de levenscyclus van alle materialen die u gebruikt en weggooit.

Het merendeel van onze klanten komt met dit exacte dilemma naar ons toe. Elk huis en elke eigenaar is natuurlijk anders en ze hebben allemaal een iets andere oplossing nodig, maar er zijn veel aspecten die ze gemeen hebben. Vaak is de oplossing een nieuwe, op maat gemaakte indeling en een relatief kleine aanbouw aan de woning. En aangezien de meeste woningen rijtjeshuizen zijn, kunt u deze slechts op vier manieren uitbreiden: naar achteren, omhoog, omlaag of intern.

Hier zijn vier van onze favoriete extensies die we vorig jaar hebben ontworpen. Elk met een ander karakter, grootte en richting. We hopen dat je ze leuk vindt en je laat inspireren.

CNCPT Een extensie omhoog: VK217

CNCPT Een extensie terug: WK26

CNCPT Een extensie omlaag: FH258

CNCPT Een interne extensie: FH154nl_NLDutch