QUARANTINE TIME = PASSION PROJECT'S TIME

Hoe ga je om met die ongetwijfeld moeilijke tijden waarin we ons allemaal bevinden? Bij CNCPT A werken we vanuit huis aan al onze lopende projecten en proberen we te joggen tussen werk en homeschooling van onze kinderen. Dit is absoluut een enorme uitdaging, maar we proberen altijd naar de positieve kant van de dingen te kijken en het beste te doen met wat we hebben. Dus, om onze moed erin te houden, hebben we besloten om enkele van onze passieprojecten op te halen, gebouwen waar we altijd van hebben gedroomd om te ontwerpen, maar de kans was nog niet ontstaan. De komende weken houden we u op de hoogte van onze vorderingen. En ondertussen onze eerste “baby” de skichalet CH_XS!

Om meer over het project te leren: https://www.cncpt-a.com/portfolio_page/ch-xs/nl_NLDutch