Archivo

The Arnage project is situated at the heart of the city center of The Hague and was for many years an office building. Together with the developer, we have created a new concept for this fantastic property. After an extensive renovation and transformation, it will...

This project was a real pleasure for us as we got to create a bespoke house extension design for a lovely surfer family. The family owns a three story house in Scheveningen, the beach neighbourhood of The Hague. Years ago, when they first purchased it,...

Este proyecto de extensión con extensión subterránea fue un estudio para un cliente propietario de la planta baja de una casa con terraza de tres pisos en Valkenboskwartier de La Haya. En los últimos años ha estado viajando entre La Haya y Bruselas y utilizando su habitación de un dormitorio ...

When we met our clients for the first time, they were expecting their first baby and came to us with an exciting idea. They decided to do a transformation with extension of a former mini fire station in the Valkenboskwartier of The Hague into their...

Our client owns the last floor of this beautiful corner building in the Valkenbos neighbourhood in The Hague and has the wish to do a modern sustainable roof extension. It was build in 1915 and falls under what is called transitional architecture, typical for the...

Symonszstraat 40 is a sleek conversion of a former garage into a spacious loft. The construction permit was obtained swiftly due to the fact that the added spaces are compliant with all the necessary construction and design regulations. Smart design has enabled to transform this old...

A small house in Voorburg was completely transformed with three radical interventions. 1. Adding a tiny extension at the back of the house has created a new entrance and wrapped the floor plan around the garden, bringing nature into the house. 2. The reposition of...

Westbroekpark tiene un enorme potencial para complementar y mejorar el encanto y la diversidad de los vecindarios circundantes de la ciudad. Vemos el espacio que Westbroekpark ofrece como un alivio, un oasis entre la playa turística de Scheveningen y el ritmo agitado de la ciudad ...

Este diseño fue uno de los participantes en la competencia por un edificio de varios pisos en Poznań, Polonia. Se encuentra en el extremo este del centro histórico de la ciudad, en una plaza entre el hotel Sheraton y una imprenta monumental e histórica, Concordia. Los...

MVC es un diseño para un Centro Comunitario Multicultural en el distrito de Transvaal en La Haya. El acceso al edificio se asemeja a un cuadrado lineal que se extiende por todo el edificio. Con amplias escaleras de madera y ascensores, el visitante camina por espacios abiertos, donde las personas ...

es_ESSpanish
en_USEnglish nl_NLDutch es_ESSpanish