Archivo

It has been a real pleasure to take part in the transformation of this beautiful building from 1870 in the upscale Archipel neighborhood of The Hague.   The upper floors of the building always housed living spaces, but the ground floor has undertaken quite some transformations since...

For this project we have redesigned the 5th floor of the former International Criminal Court Building in the Hague. After the ICC moved out to its new location, the building has gone through a transformation into a multi-company edifice. Our client, an accountant company, has...

Este diseño fue uno de los participantes en la competencia por un edificio de varios pisos en Poznań, Polonia. Se encuentra en el extremo este del centro histórico de la ciudad, en una plaza entre el hotel Sheraton y una imprenta monumental e histórica, Concordia. Los...

MVC es un diseño para un Centro Comunitario Multicultural en el distrito de Transvaal en La Haya. El acceso al edificio se asemeja a un cuadrado lineal que se extiende por todo el edificio. Con amplias escaleras de madera y ascensores, el visitante camina por espacios abiertos, donde las personas ...

NL © city es un concepto para desarrollos urbanos e inmobiliarios sostenibles en China para el período 2020-2040. Combina e integra la máxima comodidad de vida y trabajo para sus usuarios y habitantes con todas las posibles tecnologías probadas de energía limpia. La sostenibilidad urbana y real ...

Jong BNSP, en colaboración con el municipio de Haarlem, ha lanzado una competencia de planificación de bienes raíces urbanos, con el tema "¿Cómo Schalkwijk Midden en Haarlem recupera su carácter dentro de la ciudad donde la gente puede trabajar y vivir?". Estamos muy orgullosos de haber co-creado el ...

Santoña es un estudio de caso para un centro de investigación submarina ubicado en la península de Santoña en la costa norte de España. Consiste en una estación terrestre y un hábitat submarino ubicado en el fondo del mar. Ambas partes están diseñadas en un estilo coherente y son ...

Santoña is a case-study for an underwater research center located on the Santoña peninsula on the northern coast of Spain. It consists of 2 parts: the upper station on the top of the hill and the main station at the foot of the mountain. The...

The Princess Máxima Centre Lab is a unique child oncology lab in Europe. It is not only a hospital but also a research center with the ambition to improve paediatric cancer care through scientific excellence and specialised research. Therefore, the entire northern wing of the...

Designing for researchers is an extraordinary challenge because they spend a large part of their lives in the lab and thus, do not experience a clear distinction between their workplace and their home. Therefore, they need spaces where both work and life can take place...

es_ESSpanish