Archivo

This project was a real pleasure for us as we got to create a bespoke house extension design for a lovely surfer family. The family owns a three story house in Scheveningen, the beach neighbourhood of The Hague. Years ago, when they first purchased it,...

Este proyecto de extensión con extensión subterránea fue un estudio para un cliente propietario de la planta baja de una casa con terraza de tres pisos en Valkenboskwartier de La Haya. En los últimos años ha estado viajando entre La Haya y Bruselas y utilizando su habitación de un dormitorio ...

When we met our clients for the first time, they were expecting their first baby and came to us with an exciting idea. They decided to do a transformation with extension of a former mini fire station in the Valkenboskwartier of The Hague into their...

When we designed the Chalet XS, a tiny ski hut, our kids were a bit disappointed and  asked us: where is the kid’s room? And we had to admit, that the Chalet XS was an ultimate getaway place for fresh powder lovers. But a ski-vacation...

ODB (onder de brug) is a temporary semi-floating composition of shipping containers. The main aim of the semi-floating shipping container design is to activate a forgotten corner of The Hague and bring life and action to a fantastic but neglected neighbourhood of a former power...

A small house in Voorburg was completely transformed with three radical interventions. 1. Adding a tiny extension at the back of the house has created a new entrance and wrapped the floor plan around the garden, bringing nature into the house. 2. The reposition of...

El Princess Máxima Center es un centro único, y con 45,000 m2, el centro de oncología infantil más grande de Europa con la ambición de curar a todos los niños con cáncer y ofrecerles la mejor calidad de vida posible. Su arquitectura, con su distintivo interior y exterior, ayuda ...

ROC Mondriaan provides vocational training to pupils in The Hague, Delft, Leiden and Naaldwijk on multiple locations. Right next to The Hague HS station it has two buildings on opposite sides of a very busy street. As the pupils often need to attend activities at...

Westbroekpark tiene un enorme potencial para complementar y mejorar el encanto y la diversidad de los vecindarios circundantes de la ciudad. Vemos el espacio que Westbroekpark ofrece como un alivio, un oasis entre la playa turística de Scheveningen y el ritmo agitado de la ciudad ...

El Centro Geriátrico Santa Rita ha sido diseñado con una fuerte motivación para crear un espacio que no se parezca a un hospital de ninguna manera posible. Las habitaciones de los residentes están ubicadas en un solo piso alrededor del patio central y se puede acceder desde el jardín o ...

es_ESSpanish
en_USEnglish nl_NLDutch es_ESSpanish