Archivo

Este diseño fue uno de los participantes en la competencia por un edificio de varios pisos en Poznań, Polonia. Se encuentra en el extremo este del centro histórico de la ciudad, en una plaza entre el hotel Sheraton y una imprenta monumental e histórica, Concordia. Los...

MVC es un diseño para un Centro Comunitario Multicultural en el distrito de Transvaal en La Haya. El acceso al edificio se asemeja a un cuadrado lineal que se extiende por todo el edificio. Con amplias escaleras de madera y ascensores, el visitante camina por espacios abiertos, donde las personas ...

Santoña is a case-study for an underwater research center located on the Santoña peninsula on the northern coast of Spain. It consists of 2 parts: the upper station on the top of the hill and the main station at the foot of the mountain. The...

The Princess Máxima Centre Lab is a unique child oncology lab in Europe. It is not only a hospital but also a research center with the ambition to improve paediatric cancer care through scientific excellence and specialised research. Therefore, the entire northern wing of the...

Designing for researchers is an extraordinary challenge because they spend a large part of their lives in the lab and thus, do not experience a clear distinction between their workplace and their home. Therefore, they need spaces where both work and life can take place...

The Hague Tech is a community of tech talent in a flexible office space that wants to grow, learn and excel together. Local start-ups and knowledge institutions, large, established international companies, students and governmental organisations come together at The Hague Tech. They use technology to...

This project participated in the competition organised by the Rijksmuseum in Amsterdam for an art storage building of the Museum. The 29000 m2 building is a simple volume hiding its very valuable content with only one bold accent: a gold-cladded, arch-shaped entrance. The aim of...

es_ESSpanish
en_USEnglish nl_NLDutch es_ESSpanish