Archive

It was a real pleasure and honor to participate in the renovation of this beautiful building from 1870 in the chic Archipelbuurt of The Hague, located on one of the best-known streets of the beautiful city center of The Hague. .

A great opportunity, how often does the opportunity come by to transform an International Criminal Court into a modern office. We have the honor to completely redesign the 5th floor of the former building of the International Criminal Court in The Hague for this project. After it...

On behalf of Liag, we participated in a competition to design a multifunctional high-rise building in Poznan, Poland. The VOX design was our entry. A unique location located on the eastern edge of the historic city center on a square between the Sheraton hotel and a...

MVC is a design for a Multicultural Neighborhood Center Transvaal, one of the oldest districts of The Hague. A sleek, robust yet accessible and open design was chosen. The entrance to the building resembles a linear square that runs through the entire building...

EN © city is a modern and green urban concept, designed for sustainable urban and real estate developments in China for the period 2020-2040. The concept is a combination of the integration of living and working comfort for the residents, equipped with all possible, but proven...

Haarlem Hills, no, not the last spin-off of hit series such as Beverly Hills or The Hills. Much more interesting and much closer to home. Jong BNSP, in collaboration with the municipality of Haarlem, has launched an urban design competition, with the theme 'How will Schalkwijk Midden in Haarlem...

U-habitat is een casestudy voor een onderwateronderzoekscentrum op het schiereiland Santoña aan de noordkust van Spanje. Het bestaat uit een landstation en een onderwaterhabitat voor onderzoekers op de zeebodem. Beide delen zijn ontworpen als een geheel, in homogene stijl en worden gekenmerkt door een donkere...

Santoña is een casestudy voor een state of the art onderwater onderzoekscentrum op het schiereiland Santoña aan de noordkust van Spanje. Esthetisch gezien zou het rechtstreeks uit een vintage James Bond film kunnen komen, maar uiteraard is de inhoud en functionaliteit hier het belangrijkste gezien...

Het Princess Máxima Center Lab is een uniek onderzoek laboratorium naar kinderoncologie in Europa. Naast het ziekenhuis, het Princess Máxima Center, huist hier ook een onderzoekscentrum met de tomeloze ambitie om de kinderkankerzorg te verbeteren door wetenschappelijke excellentie en gespecialiseerd onderzoek. Om hier ruimte aan...

Een ontwerp realiseren voor een onderzoeksfaciliteit brengt additionele uitdagingen met zich mee, dit vanwege de tijd die door onderzoekers op hun werkvloer wordt doorgebracht. Hierdoor is er een sterke behoefte om ook op de werkvloer een privégedeelte te huisvesten. Om hiermee de onderzoekers in staat...

en_US